Ventilatoare industriale si motoare electrice de la Braco Industrial


Ne plac filmele de actiune americane, in primul rand, pentru ca ne tin lipiti de ecranul televizorului sau de monitor, de la prima secunda pana la ultima si intotdeauna se termina cu Happy End. Fie ca sunt filme de actiune cu tematica razboiului, cu contrabandisti sau science fiction, acestea au parca un numitor comun, in toate apar ventilatoare industriale care trebuie oprite de catre personajul principal pentru a putea trece pe langa palele ventilatorului. O data cu avansul tehnologic si cu evolutia calculatoarelor, jocurile de actiune s-au dezvoltat, la randul lor, oferind utilizatorilor o experienta de joc aproape reala. Cine s-a jucat macar unul dintre jocurile video de actiune, personajul principal din joc, inevitabil trebuia la un moment dat sa treaca pe langa un ventilator industrial. Bineinteles ca jocurile de actiune copiaza decorul si subiectul filmelor de actiune, dar toate copiaza realitatea.

Ventilatoare industriale si motoare electrice

Ventilatoare industriale si motoare electrice

Pentru prima data am descoperit ventilatoarele industriale in decorul filmelor de actiune americane vizionate, apoi in jocurilor de actiune jucate si recent in ziua in care am vizitat o fabrica de portelan. Constatam cu totii faptul ca industria romaneasca, in ultimii 25 de ani, a fost pusa la pamant prin privatizari oneroase si cu concursul unei clase politice avide dupa imbogatire rapida. Chiar ramai placut surprins sa descoperi ca initiativa romaneasca in constructia de ventilatoare industriale a reusit sa se mentina si chiar sa faca performanta si concureaza branduri de renume la nivel mondial prin compania Braco Industrial. Braco realizeaza o gama larga de ventilatoare axiale si ventilatoare radiale cu destinatie de uz general, industrial si tehnologic, de calitate si performanta superioare, destinate atat pietei interne cat si pietelor internationale.

Facand abstractie de filmele americane si jocurile de actiune, nu-mi pot imagina desfasurarea activitatii intr-o fabrica de portelan fara cateva ventilatoare industriale puternice care sa mentina in interiorul halelor un mediu respirabil pentru oamenii care-si desfasoara activitatea in ele. La fel cum nu-mi pot imagina ca, in anul de gratie 2014, sa mai existe locuri de munca fara o ventilatie corespunzatoare. Cred ca ventilatoarele Braco reprezinta o solutie perfecta, de calitate si accesibila la pret, pentru dotarea halelor si realizarea unei ventilatii corespunzatoare. Ventilatoarele industriale Braco se pot crea cu dimensiuni sau parametrii impusi de client. Toate ventilatoarele industriale se pot executa pentru medii cu umiditate ridicata sau cu nivel de praf ridicat. Recomand cele mai uzuale, mai practice si mai des folosite ventilatoare Braco de acoperis cu rotoare axiale sau cu rotoare centrifugale destinate evacuarii din incinte a aerului uzat sau cu putin praf. In principal sunt ventilatoare folosite la schimbarea aerului din cladiri, bucatarii, bai, unitati de productie, garaje sau sali de sport.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s