Cherestea de calitate superioara la cel mai bun pret


Intotdeauna cand te lovesti de o problema si umbli sa o rezolvi cauti cea mai buna solutie, dar in acelasi timp si cea mai ieftina si la indemana. Fiind vara si aflandu-ne in sezonul concediilor multi dintre noi se gandesc unde sa mearga sa se relaxeze la munte sau la mare cateva zile. Totusi unii dintre noi care ne-am apucat de constructii ne gandim ca in concediu sa finalizam cat mai mult din constructia inceputa si sa rezolvam cat mai mult din problemele ce le avem de rezolvat in timpul liber.

 

Depozit Cherestea Chitila

Depozit Cherestea Chitila

Inca din cele mai vechi timpuri oamenii au folosit in constructii lemnul ca fiind materialul cel mai usor de procurat si care poate sa fie folosit in diferite moduri. In zilele noastre cel mai mult folosim in constructii cherestea produsa din diferite esente de lemn, dar cel mai des utilizat lemn este cel de rasinoase. Cautand un pret cat mai bun si la indemana pentru lemnul de brad in apropierea Bucurestiului am descoperit un depozit de Depozit-Cherestea-Chitila.ro cherestea in Chitila.
 
Depozitul de cherestea comercializeaza la cele mai bune preturi grinzi, cusaci, scanduri, lemn pentru constructii, sipci si baghete din lemn. In plus se poate comanda si confectiona diferite produse finite din lemn cum sunt: cotete din lemn pentru caini si mobilier pentru gradini sau foisoare din lemn. Toate produsele comercializate in depozitul de cherestea cum sunt scandura, sipci din lemn pentru constructii, grinzi din lemn de diferite dimensiuni, sipci si dulapi de diferite dimensiuni, toate sunt in majoritate din brad si uscate corespunzator. Uscarea corespunzatoare este foarte importanta pentru ca ulterior sa nu crape dupa ce se usca sau dopurile din lemn sa iese, de aceea recomand produsele oferite in depozitul de cherestea ca fiind de buna calitate si uscate corespunzator.
 
Pentru cusaci de lemn sunt doua dimensiuni: cusaci 5 x 5 x 3m x 4 m L, cusaci 5 x 7 x 3m x 4m L iar pretul este la metru liniar, cel mai bun din Bucuresti. Grinzile din lemn de brad sunt pe 6 dimensiuni: grinzi 10 x 10 x 3m x 4m x 5m x 6m L, grinzi 12 x 12 x 3m x 4m x 5m x 6m L, grinzi 14 x 14 x 3 x 4 x 5 x 6 m L, grinzi 15 x 15 x 4m x 5m x 6m L, grinzi 10 x 15 x 4m x 5m x 6m L, grinzi 12 x 15 x 4m x 5m x 6m L, toate preturile sunt calculate la metru liniar.
 
Este de asemenea bine de stiut ca se poate folosi si dusumea din lemn de brad deoarece: confera un spect placut incaperilor, dusumeaua din lemn are rezistenta si durabilitate in timp, rezistenta la diferentele de temperatura si umiditate, rezistenta la socuri mecanice, elasticitate, propietati de izolare termice deosebite, dusumeaua mai este folosita si pentru izolare fonica si se intretine foarte usor. Dimensiunile dusumelei din lemn de brad este de 15 cm latime, 4 metrii lungime, 2 cm grosime iar pretul este de 26 lei metrul patrat. In plus prelucrare se poate face la comanda si transportul este asigurat de producator pana la destinatie. Recomand tuturor celor care au nevoie de lemn pentru constructii depozitul de cherestea din CHitila ca avand o oferta variata si de calitate, dar si cel mai bun pret la lemn din zona capitalei.
Reclame

2 gânduri despre &8222;Cherestea de calitate superioara la cel mai bun pret&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s